top of page

Fotoverslag | Sugar Spine - Albumrelease


Musicon is legendarisch in het programmeren van stevige muziek en vanavond, 24 november 2023, is dit niet anders: Sugar Spine presenteert hun EP Mirror Talk. Tevens hun eerste live concert op Nederlandse bodem! De thuisbasis van deze metalcore-/deathcoreformatie is Sydney (Australië) waar zanger Josh Muncke zijn roots heeft. De muziek is doordrenkt van emoties, wat zich vertaalt in een sonisch geweld dat het publiek meesleurt op een sneltrein van razendsnelle metalcore-riffs en verpletterende deathcore-uitbarstingen.

Als opwarmer reist Reaching As We Fall mee, waarna Braces eveneens stevige metalcore ten gehore brengt De uitzinnige menigte gaat los in moshpits en de eerste stagediver verlaat het podium! Torn From Oblivion het triumviraat openers af.

Mirror Talk is een EP waarop de band niet bang is om de grenzen van metalcore en deathcore op te zoeken. Sugar Spine zet een overtuigende live prestatie neer met een explosieve mix van emotie en technische virtuositeit voor liefhebbers van intense, emotioneel geladen metal. Zeker een naam om te onthouden.


Sugar Spine


Torn From Oblivion


Braces


Reaching As We Fall

 

Vrijdag 24 November 2023, Musicon (Den Haag, NL) | Foto's & tekst: Johan Sonneveld

Comentarios


bottom of page