top of page

Fotoverslag | Silverstein + Comeback Kid - Trix


Terwijl slechts één kilometer verder Volbeat zich van haar beste rock n roll kant liet horen trokken wij voor het hardere hardcore werk naar Trix op de Noordersingel.Koyo, Senses Fail, Comeback kid en Silverstein brachten hun dansschoenen mee voor een avondje lekkere (post)hardcore waar geen mens op bleef stil staan.

Als je van de Noorderkempen komt en je voorbij het sportpaleis moest geraken had je prijs, Koyo moesten we missen dankzij de drukte voor Volbeat, toen we uiteindelijk binnen geraakte bleken we niet de enige te zijn die in de verkeersdrukte had gezeten, de zaal was nog maar voor een kwart gevuld.


Soit, net op tijd om mezelf te installeren en klaar te staan voor Senses Fail. Een half uurtje kregen ze om de inmiddels vollopende Trix zaal te overtuigen, vooral dan met hun oudere werk en wat stunt en vlieg werk (lees : radslag en zwieren met de micro) was dat half uur in een flash voorbij.


Op naar de eerste van, mogen we toch wel zeggen, twee main acts. Comeback Kid was duidelijk waar vele voor gekomen waren. Het vijftal uit canada deed wat het publiek verwachte en de moshpit stond in vuur en vlam vanaf de eerste noten. Ook hier vooral klassiekers en gekende meezingers waarbij zanger Andrew Neufeld vooraan op de barricades sprong en zijn micro in ieder keelgat propte dat ook nog maar aanstalten maakte om mee te brullen.


Met Silverstein kregen we iets minder zwaar werk als bij Comeback Kid en het begon ook ietsje flauwtjes, maar na een 20-tal jaar weten deze jongens echt wel wat ze doen. Nieuw werk afgewisseld met het nodige klassiekere oudere werk en ook hier meezingers die zeer goed aansloegen, zorgde voor de nodige ambiance en dans pasjes die je op een hardcore optreden verwacht.


Al bij al een zeer geslaagde hardcore avond in Trix!


Silverstein


Comeback Kid


Senses Fail


 

donderdag 8 december 2022, Trix (Antwerpen, BE) | Foto's & tekst: Wim van Sand

Comments


bottom of page