top of page

Fotoverslag | Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2020

Het is goed om te zien dat er in dit door corona getroffen jaar nog steeds wel dingen plaats kunnen vinden, ook al is dit in een aangepaste vorm. Zo ook het finale weekend van de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam. De GPR wordt georganiseerd door de Popunie en is dè muziekcompetitie voor muzikaal talent in Rotterdam. De finales in de categorieën van Electronic, Hiphop, Bands en Singer/Songwriter vonden in het weekend van 19 t/m 20 september plaats in verschillende locaties in Rotterdam, geheel coronaproof. Per finale waren er een beperkt aantal plekken beschikbaar voor publiek om live aanwezig te zijn. Voor wie geen live kaartje had, waren de finales ook nog via een livestream te volgen.


In dit fotoverslag de finale van Bands in Grounds (zaterdag 19 september) en de finale van Singer/Songwriter in New Grounds (zondag 20 september).


In de finale van Bands namen opkomend talent Philippine, Willem ’t Hart, Dragonfruit, The Frontiers en Lucky Blue het tegen elkaar op. Lucky Blue ging er met de grote prijs vandoor en The Frontiers wisten de publieksprijs te winnen. In de categorie Singer/Songwriter namen op de zondag LUCAS, Naomi Snell, Liza Weald, Rum For Breakfast en Nana M. Rose het tegen elkaar op. Liza Weald werd de grote winnaar van de dag en Rum For Breakfast kreeg de publieksprijs uitgereikt.


Na de spannende finales en de winst eindigt het niet voor de jurywinnaars. Naast het prijzenpakket van o.a. 1.000 euro prijzengeld, een masterclass naar keuze, een abonnement op Meet The Pro en coaching bij de Popunie, worden ze ook genomineerd voor de Rotterdam Music Award in de categorie De Belofte. De Rotterdam Music Awards zullen later dit jaar uitgereikt worden.


Foto's finale Bands

Foto's finale Singer/Songwriter


Comments


bottom of page