top of page

Fotoverslag | Rammstein, Goffertpark

Mijn lijst met bands die ik graag eens live wil zien wordt steeds kleiner, maar toch stond daar al jaren één band nog groots bovenaan: Rammstein!


Amerika was het eerste nummer dat iemand mij ooit liet horen, zo'n 15 jaar geleden, en sindsdien ben ik de muziek altijd blijven luisteren. Een concert van Rammstein bezoeken was ik nog steeds niet aan toe gekomen, tot afgelopen maandag!


Ruim 60.000 fans vertrokken richting het Goffertpark in Nijmegen en al vroeg zaten de eerste fans al voor de hekken te wachten. Ook ik wilde er graag op tijd zijn, maar in verband met alle boerenprotesten was het toch nog spannend of we wel of niet vast kwamen te staan.

Na uren wachten ging rond 15:00 uur dan toch echt het terrein open en kon ik een geweldige plek op de tweede rij bemachtigen in de 'Feuerzone'. Gewapend met slechts een kleine digitale camera kon ik toch de te gekke show nog vastleggen vanuit het publiek!


Je komt ogen te kort tijdens de show! Absoluut voor herhaling vatbaar!

Belgische fans kunnen volgende maand op woensdag 3 en donderdag 4 augustus twee geweldige shows verwachten in Park De Nieuwe Koers in Oostende. Beide shows zijn uitverkocht, maar alsnog het noemen zeker waard.

 

maandag 4 juli, Goffertpark (Nijmegen) | Foto's en tekst: Lorena Aal

Kommentit


bottom of page