top of page

Fotoverslag | Psychonaut , Ancienne Belgique


Een AB uitverkopen voor je release show. Het is weinige bands weggelegd, laat staan nice Belgische metalbands. Maar vanavond deed Psychonaut net dat. In 2019 stonden ze nog aan het kleine merchtafeltje omdat ze die avond als support fungeerden voor Brutus. Maar nu stonden zij aan de grote tafel, als headliner (net als Brutus volgend jaar).


Psychonaut kwam Violate Consensus Reality voorstellen, hun tweede langspeler op het vermaarde Pelagic (The Ocean, Year Of No Light, ...). Vlagen Tool, vlagen agressie, maar vooral hectoliters talent en werklust. Niets voor niets dus dat de band al redelijk snel deze AB BOX wist uit te verkopen. Mede door hun sterke stijging in de Zwaarste Lijst op Stubru kwamen ze op wat meer mensen hun radar en dat is mooi om te zien. Dat je op zo een show oude bekenden tegenkomt maar evenzeer de vaste waarden in de scene. En ik vernoemde Brutus al, dus dan zijn jullie waarschijnlijk blij om te horen dat Stefanie gisteren special guest was.


Wat volgt een fotoverslag voor een onwaarschijnlijke avond in de Belgische heavy scene geschiedenis. Het geschreven verslag volgt later.


Psychonaut


Huraçan


 

vrijdag 4 november 2022, AB Box (Brussel, BE) | Foto's: Magali Decamps, Tekst: Andy Decroos


Comments


bottom of page