top of page

Fotoverslag | Onionfest 2024 - SOJO Leuven

The Flemish Primitives @ SoJo Leuven (Leuven, BE)

Onionfest! Wat moet ik verwachten van deze 6 groepen, waarvan er één de naamgever/initiatiefnemer is van dit minifestival.


Onionfuzz: Deze ken ik al. Blijft hetzelfde, Goed! Zonder al te veel te forceren.

Peach Tree: Ik vraag me af wat deze groep daar doet. Niets te maken met de gillende gitaren en bas die tot laat in de avond doorspelen. Totaal andere muziekstijl dan de rest. Ik ben gepakt door de stem van de jongedame.

Cuberdon: 'Dat heb ik vaak gehoord', zei ik tegen mezelf. Maar wacht, de geluidslaag is gewoon goed. Het is anders.

The Flemish Primitives: Heel erg goede muzikanten, het is feest bij SoJo! Belomokanaal: Geen idee wie heeft besloten dat alles rood verlicht moet worden met de intensiteit op de laagste stand, maar absoluut geen goed idee. Muzikaal gezien is het niet slecht. Maar niet echt mijn kopje thee. COI: Rap, hiphop etc., niet echt mijn ding. Toon daarentegen een voorwerp aan deze jongeman en u zult zeker iets horen dat u zich nog een paar dagen zult herinneren.


Onionfuzz


Pear Tree


Cuberdon


The Flemish Primitives


Belomorkanaal


COI


 

Zaterdag 25 mei 2024, SoJo Leuven (Leuven, BE) | Foto's en tekst: Olivier César

Comments


bottom of page