top of page

Fotoverslag | Masterfest 2023 - dag 2


De middag was gereserveerd voor de leerlingen van The Guitarmaster. Ze mochten met rockcoverband Square hun kunnen ten gehore brengen en deden dat met succes.

De avond werd afgetrapt door de grungeband Baardvader, de perfecte opener voor een dag vol epische metalen klanken. Het publiek werd meteen overrompeld door deze nederlandsche grunge sensatie en genoot van de kracht van riffs en beukende drums.


Baardvader


Bizkit Park

Vanaf het moment dat Bizkit Park het podium betrad, werd de sfeer doordrenkt van nostalgie en opwinding. Het publiek werd meteen meegesleept door de krachtige en kenmerkende klanken van de nu-metal hits die ze ten gehore brachten. De mannen van Bizkit Park waren duidelijk toegewijd aan het eerbetoon aan hun muzikale helden en wisten een onmiskenbaar authentieke sfeer te creëren. Dit was in de zaal zeker te merken. De zaal heeft een beperkte capaciteit, maar hoe klein ook, de moshpits brachten een schokgolf door Nederland 3.


Cobra the Impaler

Op het bruisende Masterfest kreeg het publiek de kans om een duistere expeditie te beleven met niemand minder dan Cobra the Impaler. Waar zelfs de jongste headbanger een onvergetelijke avond heeft en de edele leer van het stagediven en crowdsurfen werd bijgebracht. De muziek van Cobra the Impaler bleek een intense mix van donkere klanken, technische hoogstandjes en meeslepende melodieën.


Black Mirrors

Black Mirrors is een band die erin slaagt om de traditionele rock vorm te combineren met een eigentijds geluid en een sterke vrouwelijke aanwezigheid met een stem als een klok. Aan het publiek is te merken dat hier wat bijzonders gebeurt. Duidelijk dat dit geen gewone rockband is.

 

Zaterdag 01 Juli 2023, WPC Nederland 3 (Wateringen, NL) | Foto's & tekst: Johan Sonneveld

Comments


bottom of page