top of page

Fotoverslag | Made In Belgium, Gebouw-T

Al het goede komt uit België, grote woorden, maar ga het maar eens na, friet, bier en steengoede muziek. Die laatste twee stonden zaterdag centraal tijdens Made in Belgium, een mini festival in Gebouw-T in Bergen op Zoom. Op eerdere edities kwamen bands als Compact Disk Dummies, Whispering Sons, Warhaus en vele andere.

Dit jaar was het de beurt aan Sylvie Kreusch om boven aan de poster te schitteren. 6 jaar geleden stond Kreusch ook al op deze plek op de poster, maar toen als wederhelft liefje van Warhaus. 6 jaar later, en een break-up verder hebben beide solo de relatiebreuk bezongen, en aan Sylvie de eer haar plaat Montbray voor te stellen aan Bergen op Zoom.

Andere acts op deze editie waren Intergalactic Lovers, de band is voor het poppodium niet onbekend en heeft inmiddels hun strepen verdient. De zaal staat vol, en kent zo goed als ieder nummer. De avond werd geopend door de jonge band Haunted Youth. De band gooide hoge ogen met hun dreamy sound welke veel weg had van bands als The War on Drugs. In de Blokstallen, een gebouw zo'n 100 meter verderop was er een tweede intiemer podium/zaal opgezet. Op dit podium kon je luisteren naar Porcelein ID en Neomie Wolfs. Echter met beperkt plek.Sylvie Kreusch


Intergalactic Lovers
Haunted Youth
Zaterdag 19 november, Gebouw-T | Foto's & tekst: Tim van Kleunen

コメント


bottom of page