top of page

Fotoverslag | Into The Core: Raven Called Sin + Reformist + Hoerendiesel

Het is zaterdag 19 maart als ik in Zoetermeer sta en de jongerenvereniging Mevrouw Latenstaan inloop voor de eerste editie van Into The Core. Op de planning vanavond drie bands van eigen bodem; opener Hoerendiesel, Reformist en Raven Called Sin.

Terwijl Mevrouw Latenstaan inmiddels goed gevuld is, gaat opener Hoerendiesel van start met een harde hardcore punk/metal set. De jonge uit Utrecht afkomstige band raast door de set en doet het goed als opwarmer.

Hoerendiesel

Zowel Reformist als Raven Called Sin (die in Zoetermeer een hometown show speelt) waren één van de laatste bands die ik voor de lockdown van eind vorig jaar gezien heb en zijn toevallig ook één van de eerste bands die ik na de lockdown nu zie. Beide bands wisten toen vette shows te geven en ook vandaag in de kleinere setting van Mevrouw Latenstaan is dit niet anders. We krijgen van Reformist en Raven Called Sin een portie stevige progressieve metalcore voorgeschoteld die door het publiek enthousiast ontvangen wordt en kwalitatief sterk neergezet wordt.

Reformist

Zowel de bands, als het publiek en de organisatie van Into The Core kunnen terugkijken op een geslaagde avond. Binnenkort organiseert Into The Core show nummer twee met in de line-up het Rotterdamse Tigerknife, Born Infected en Howlett. Ook Reformist en Raven Called Sin spelen binnenkort nog meer shows door het land. Zo staat Raven Called Sin de komende tijd nog o.a. in Vlaardingen, Gouda en Geleen. Reformist is binnenkort o.a. te zien in 013 in Tilburg, op Submit Fest 2022 in Rotterdam en als voorprogramma van de afscheidsshow van Hibakusha in Patronaat in Haarlem. Aanraders!


Raven Called Sin

Zaterdag 19 maart 2022, Mevrouw Latenstaan (Zoetermeer) | Foto's & tekst: Jessica Santiago Lopez

bottom of page