top of page

Fotoverslag | The Haunted Youth + Luka, House of Time


Het rijk van de herwonnen vrijheid is stilaan in zicht! In de zomer van 2021 zetten we de eerste stapjes richting het gewone leven, met een coronaproof editie van MOODS!.

Een editie met een focus op onze rijke en gevarieerde Belgische muziekscene. Zowel aankomend talent met een veelbelovende toekomst voor zich, als gevestigde waarden krijgen een plaats op één van de podia op verschillende sfeervolle locaties in de Brugse binnenstad.


The Haunted Youth, de band die de Nieuwe Lichting 2021 won brachten hun hits Teen Rebel en Coming Home alsook nieuwe songs. De meeslepende, dromerige psych pop van het vijftal deed even een druilerige avond vergeten. Ook indrukwekkend was een solo gebracht door zanger Joachim Liebens.Luka Met haar debuutalbum ‘First Steps of Letting Go’ trekt de Rotterdamse Lisa Lukaszczyk alle registers open. Haar catchy songs klinken groots en gemaakt voor de festivalpodia, vlot wisselend tussen introspectieve indie en electronische pop. Na het succes van haar ‘Welcome, Generation Everything’ EP voelde de singer-songwriter de druk van de soms meedogenloze muziekindustrie en ging ze in de remmen. Meditatie en introspectie legden de basis van haar nieuwe album, dat ook deels een pamflet is voor het proces van loslaten en het leven in het moment. (Bron: Cactus Muziekcentrum)


donderdag 5 augustus, House of Time (Brugge) | Foto's & tekst: Franky Vanhove

bottom of page