top of page

Fotoverslag | Eendracht Festival 2023 - Eendrachtsplein

Zo heel af en toe kruist er een fotografe je pad waarvan je denkt "Die moet gewoon deel uitmaken van ons fantastische team!" én waarvan blijkt dat het ook naar instelling en communicatie een match is. Viv wilde dan nog eens graag enkele recente foto's met ons delen, dus laten we jullie graag een eerste keer kennismaken. - nvdr Eendracht Festival is een project van De Nieuwe Lichting. een organisatie die zich richt op het bieden van een podium aan Rotterdams talent en het verbinden van de scenes die de stad rijk is. De twaalfde editie vond afgelopen donderdag traditiegetrouw plaats op het Eendrachtsplein te Rotterdam. BIR was er voor een ererste maal bij, door de lens van Viv.


Death To Akuma

Death to Akuma is een 22-jarige muzikant die met zijn trap metal en rage sounds zorgt voor potige moshpits. Hij is in de Rotterdamse underground scene gekend voor zijn unieke trapmetalgeluiden, snelle flows en ruwe energy die hij combineert met melodic rage.

Fuzzy Teeth

Fuzzy Teeth maakt heavy bedroom pop met punchy gitaren vergezeld door electronische grooves and een akoestische gitaar.


Geel

Geel, lid van hip-hop collectief HardHeaderz, is een artiest uit Rotterdam-Zuid. Hij staat als Yellow tevens bekend als producer. The Lostboys, Geel and Ruwhel staan voor een smeltkroes van (lo-fi) hip-hop, blues, neo-soul, r&b gekruid met elementen uit rock.


Jèryh Luz

Jèryh Luz, uit Rotterdam, is een upcoming schrijfster/muzikante en componist. Ze creëert een perfecte blend tussen jazz, neo soul, afro roots en latin.


Subfiction

Subfiction is een gesluierde muzikant en veiled artist en gids doorheen samensmeltende audiovisuele werelden. Werelden die bestaan uit organische elementen besmet door technology. Een ontdekkingstocht doorheen genre-overschrijdende muzikale landschappen.


 

donderdag 20 juli 2023, Eendrachtsplein (Rotterdam, BE) | Foto's: Viv Naastepad

(bron: Eendracht Festival)

Comments


bottom of page