top of page

Fotoverslag | Dead Poet Society + Ready the Prince - Trix

Dead Poet Society op 8 maart 2024 in Trix (Antwerpen)
Dead Poet Society op 8 maart 2024 in Trix (Antwerpen)

Ik heb in mijn leven nog nooit een bassist zoveel keer op zijn doos zien vallen. Ik geef de trofee hiervoor aan Dylan Brenner van Dead Poet Society. Minstens twee keer in misschien 20 minuten. Qua ambiance was het die avond TOP in Trix: noem het maar 'immersive' gezien het publiek helemaal 'in' het gebeuren zat!

Opener Ready the Prince was een heel leuke verassing! De stem van hun bassist/zanger liet me op één liedje denken aan Zack de la Rocha.

Zo mocht ik een heel heel heel goede vrijdag avond beleven!

Dead Poet SocietyReady the Prince 

Vrijdag 8 maart 2024, Trix (Antwerpen,BE) | Foto's en tekst: Olivier CésarComments


bottom of page