top of page

Fotoverslag | Danny Vera - Oostkerk


Danny Vera! Geef de man een podium en een viertal akoestische gitaren en één enkele elektrische, plaats daarbij een cola, een glas water en wat bubbeltjes en je hebt een fantastische avond.

Danny betoverde het publiek in de Oostkerk in Middelburg (Zeeland) met een concert dat in alle opzichten subliem was. De akoestiek van de Oosterkerk was niets minder dan perfect, waardoor Danny Vera's stem en muzikale talent volledig tot hun recht kwamen. Het publiek werd getrakteerd op een kristalhelder geluid.

Het optreden creëerde een intiem 'huiskamergevoel'. Dit zorgde voor een connectie tussen de artiest en zijn publiek. Danny Vera deelde niet alleen zijn muziek, ook persoonlijke verhalen en anekdotes én wat de inspiratie was voor het schrijven van de nummers. Bovendien ontpopte Danny zich tot een ware stand-up comedian waar “The spider and the crap" “voor die aanwezig was” een goed voorbeeld was.

Zijn repertoire bestreek zowel het nieuwe album DNA alsook een half uur verzoeknummers.

Het was een avond van puur muzikaal vakmanschap. Danny Vera bewees opnieuw waarom hij een van de meest bewonderde artiesten van Nederland is. 

Zaterdag 28 Oktober 2023, Oostkerk (Middelburg NL) | Foto's & tekst: Johan Sonneveld

Opmerkingen


bottom of page