top of page

Fotoverslag | Complexity Fest 2022

Op zaterdag 23 juli konden we in Patronaat in Haarlem eindelijk weer genieten van een nieuwe editie van één van de leukste indoorfestivals van Nederland; Complexity Fest. Door de welbekende coronamaatregelen kon het festival een aantal keer niet doorgaan, maar de organisatie besloot om niet tot volgend jaar te wachten, maar dit jaar nog met een kleinere editie door te gaan.


Met een line-up bestaande uit Autarkh III, Playgrounded, Little Tybee, Behringer Escape Plan, Master Boot Record, Throwing Bricks, Vildhjarta en Otto von Schirach was Complexity Fest 2022 een geslaagde editie, waarbij het vooral fijn was om weer op het festival te zijn en bekende gezichten te zien. Hoogtepunten waren bijvoorbeeld Autarkh III, die indruk wisten te maken met hun loodzware, maar ijzersterke set. Of het uit Rotterdam/Athene afkomstige Playgrounded, die in de kleine zaal van Complexity misschien wel de sterkste set van de dag speelden en een hele vette muur van geluid op ons af knalden die goed werd ontvangen. De band bracht dan ook onlangs hun nieuwe album The Death of Death uit en ook de nieuwe tracks werden live sterk gebracht. Het uit Utrecht afkomstige Throwing Bricks zorgde voor een energieke set en ook de progressieve metal en djenty riffs van afsluiter Vildhjarta werden goed door het publiek ontvangen. Wij maakten er in ieder geval onderstaand fotoverslag!


O ja, en er is alweer een datum voor een nieuwe editie van Complexity Fest aangekondigd die je zeker niet mag missen; zaterdag 25 februari 2023.

Autarkh III


Playgrounded


Little Tybee

Throwing Bricks

Vildhjarta


Zaterdag 23 juli 2022, Patronaat (Haarlem) | Foto's & tekst: Jessica Santiago Lopez

Comentários


bottom of page