top of page

Fotoverslag | CLUB. DONDER met YoungRubbi & Mt. Atlas, Bosuil Weert

Elke derde donderdag van de maand is CLUB. DONDER in de Bosuil in Weert. De Bosuil geeft op die dag van de maand jong talent een podium. Op donderdag 15 december was laatste editie van dit jaar met YoungRubbi en Mt. Atlas.


Om 20:30 startte de eerste show van talent uit Rotterdam: YoungRubbi en een uur later was het tijd voor de show van Mt. Atlas. Met de koude temperaturen buiten stond er helaas deze avond niet veel publiek in de zaal, wat natuurlijk zonde is want het zijn twee super toffe acts die een goede show weggeven. Twee compleet verschillende shows, maar toch paste het goed bij elkaar op een avond.


CLUB. DONDER

Elke derde donderdag van de maand organiseert De Bosuil de concertreeks: CLUB. DONDER. Met deze concertreeks geeft De Bosuil jong talent het podium. Verwacht tijdens CLUB. DONDER vette gitaarriffs, drums die je raken tot in je core én vooral bandjes waarvan je over een tijd gaat zeggen: 'Die heb ik ooit nog gezien in De Bosuil bij CLUB. DONDER.' Komende shows zijn onder andere Dissorientations & Roza Parks, Hideous & Meltheads en Jack Vamp & The Castle of Creep en Niko. Zeker de moeite waard om dit toffe concept van de Bosuil een keer te gaan checken!


Mt. Atlas

YoungRubbi


Foto's en tekst: Femke Valks
Komentáře


bottom of page