top of page

Fotoverslag | BADFLOWER + Dead Poet Society - Kavka


Kavka, maandag 5 december. Het is koud buiten en je voelt je veel beter binnen.

20u00, Dead Poet Society betreedt het podium. We beginnen met een puur rockgeluid. De nummers gaan als een brief door het postkantoor en de band eindigt met .CoDA. Het is goed. Ik zag, hoorde het en ik ben overwonnen!.

21.15, BADFLOWER arriveert glimlachend, zelfverzekerd en begint met FUKBOI. Het is snel, lawaaierig, opzichtig, we zijn er dol op! Komen Ghost and Move Me. Minder grappige stukken maar die live toch voor kippenvel zorgen (laten we Family niet vergeten). Deze maandag 5 december had ik een dag eerder mijn Sinterklaas.


Dead Poet Society


BADFLOWER 

Maandag 05 December 2022, Kavka(Antwerpen BE) | Foto's: Olivier César


bottom of page