top of page

Fotoverslag | Atomic Vulture + Mind Wolf + Dognap, Snuffelhostel - Brugge


Waar kan men nog gratis enkele concerten meepikken op een koude avond net voor een weekend? Tuurlijk in Brugge.

Enkel Atomic Vulture was mij iets bekend. De andere groepen een ontdekking.Dognap

Dit viertal was een serieuze opwarmer op wat nog komen zou. Lore Dognaux was geweldig energiek met stem en moves. Ze bracht, samen met de rest van de band zeven nummers waaronder Chaos, FFF en Opium. Een mix van stonerrock, soul, blues, grunge en metal.


Mind Wolf

De broers Jan en Sam vormden samen met hun neef Arne deze band die psychedelische, opzwepende rock brengt met invloeden uit de jaren 70 en stonerrock.


Atomic Vulture

Speciaal aan hun performance was dat vijf van de tien nummers die ze brachten, volledig nieuw werk was, dat binnenkort op plaat wordt uitgebracht. De eerste twee nummers ('The Landing' en 'Alpha Wave') waren een ontdekking voor het talrijk opgekomen publiek en werden gevolgd door een drietal songs uit het gekende repertoire. Hierna werden opnieuw twee nieuwe songs losgelaten ('Dustfall' en 'Ad Astra'), gevolgd door 'Astral Dream' en 'Wind'. Met Black Blizzard (ook een première) werd de avond afgesloten. Instrumentaal en psychedelisch voelen ze zich op hun best. Opvallend was ook het gebruik van een boormachine. Het publiek was lovend over de nieuwe songs

 

Vrijdag 24 november2023, Snuffelhostel (Brugge, BE) | Tekst en foto's : Franky Vanhove
bottom of page