top of page

Fotoverslag | Artefact Sound 23 — Bendik Giske / Dienne / Grid Ravage - STUK

Warme en muzikale wanorde, dat herinner ik me van mijn vrijdagavond in het STUK. Het begint allemaal met Dienne: fluit en synth, een rare mix maar wel eentje die werkt. Het is voor mijn geest vrij chaotisch van structuur maar ik wil meer horen, en zelfs veel meer.

Het is warm. Ik volg Grid Ravage naar een andere zaal in de kelder. Lang leve de betonnen vloer! Het is koud en het voelt goed! Mensen zitten, liggen en genieten van de show. Nogmaals, ik merk dat ik deze muzikale puinhoop leuk vind. We eindigen met Bendik Giske. Hij brengt iets anders. Het is herhaling en simpelweg betovering! Het is superheet.


Dienne


Grid Ravage


Bendik Giske

 

Vrijdag 9 juni 2023, STUK (Leuven, BE) | Foto's en tekst: Olivier César


Комментарии


bottom of page