top of page

Fotoverslag | Another Now, Frontstreet & Changing Tides in Groene Engel

Na de show eerder te hebben moeten verplaatsen vanwege de coronamaatregelen, kon Another Now op zaterdag 30 oktober eindelijk de release van debuutalbum OMNI vieren in de Groene Engel in Oss. Naast Another Now stond metalcore/deathcore band Changing Tides en de nu-metalband Frontstreet op het programma. Drie vette bands van eigen bodem op het podium, dus op naar Oss voor een fotoverslag!



Changing Tides en Frontstreet mochten het publiek opwarmen. Waar het publiek aan het begin van de avond nog voor een deel afwachtend achterin stond, begon het zich naarmate de avond vorderde ook vooraan goed te vullen. Zowel Changing Tides als Frontstreet wisten dan ook goed te entertainen met een sterke en energieke show.







Another Now heeft in de afgelopen coronaperiode niet alleen flink aan hun muziek gewerkt, maar ook goed de tijd geïnvesteerd in hun live show. Het is tof om te zien hoe ze zich in een korte tijd ontwikkeld hebben tot een act die klaar is voor de grotere podia, met een indrukwekkende en volwassen show die je volledig omver blaast.

Het was ontzettend genieten van alle drie de bands in de Groene Engel. Voor wie de bands binnenkort wil zien; Another Now en Changing Tides zijn later deze maand samen nog te zien op Submit Fest in Rotterdam. Vanaf december gaan Another Now en Frontstreet samen op tour door Nederland. Ga ze checken!




Zaterdag 30 oktober 2021, Groene Engel (Oss) | Foto's & tekst: Jessica Santiago Lopez

bottom of page