top of page

Fotoverslag | Alcatraz 2022, Zondag

Twee dagen lang mocht ik me opsluiten op Alcatraz in Kortrijk en ik werd pas vrijgelaten nadat ik twee dagen zoveel mogelijk bands kon fotograferen. Muzikaal was niet alles mijn ding, maar voor de foto's maakt dat niet uit. Het was warm, stoffig en de voetjes zullen nog even moeten recupereren van twee dagen rondlopen tussen de 4 stages. Maar het was het waard, blij dat ik er na bijna 5 jaar terug mocht bij zijn. Het resultaat zijn twee lijvige fotoverslagen, want ik mocht elke dag een twintigtal bands shooten.

Liar


Misery IndexWildheartLacuna CoilTrauma


Benediction


My Diligence


Gotthard


Suffocation


Speed Queen


Electric Callboy


Satan


Aborted


Bear


Tesseract


Pro - Pain


Abbath


Korpiklaani


Ignite


Cannibal Corpse


Killthelogo


 

Zondag 14 augustus 2022, Alcatraz (Kortrijk, BE) | Foto's: Pieter Bouckhout

Comments


bottom of page