top of page

Fotoverslag | Alcatraz 2022, Zaterdag

Twee dagen lang mocht ik me opsluiten op Alcatraz in Kortrijk en ik werd pas vrijgelaten nadat ik twee dagen zoveel mogelijk bands kon fotograferen. Muzikaal was niet alles mijn ding, maar voor de foto's maakt dat niet uit. Het was warm, stoffig en de voetjes zullen nog even moeten recupereren van twee dagen rondlopen tussen de 4 stages. Maar het was het waard, blij dat ik er na bijna 5 jaar terug mocht bij zijn. Het resultaat zijn twee lijvige fotoverslagen, want ik mocht elke dag een twintigtal bands shooten.

Temptations for the weak


Il Nino


Harakiri fort he sky


Exhorder


Evil Invaders


Krisiun


Vio-lence


Woyote


Life of Agony


EyehateGod


Amaranthe


Der Weg einer Freiheit


Death Angel


As I Lay Dying


Katatonia


Carcass


Testament


Exodus


Behemoth
 

Zaterdag 13 augustus 2022, Alcatraz (Kortrijk, BE) | Foto's: Pieter Bouckhout

bottom of page