top of page

Fotoverslag | 5 Jaar Polderrecords - 4AD


Met zijn DIY-label Polderrecords gaat Tom Maene het vijfde jaar in. Wat begon als een soort laatavond tijdverdrijf groeide al snel uit to héél wat meer. Tijd dus om wat kaarsjes uit te blazen in het bijzijn van enkele bands en een pak gelijkgestemden. De avond bood met Lost Baron, Darqo, Carneia en Hemelbestormer een leuke variatie aan waar Polderrecords op vandaag voor staat. Alle vier de bands gaven het beste van zichzelf en zorgden hierdoor voor een méér dan geslaagde avond.


Wat brengen de volgende 5 jaar voor Tom en zijn label? Ik overviel er de sympathieke man wat en wist toch iets los te peuteren. (zie onderaan de foto's)


Lost Baron


Darqo


Carneia


Hemelbestormer"De komende vijf jaar? De huidige lijn doortrekken en misschien wat samenwerkingen opzetten met internationale labels. De distributie uitbreiden naar Azië en Australië staat ook op de to-do lijst. Wat dit jaar betreft wil ik vooral nog breder gaan wat genres betreft. Een voorbeeld is de release van The Very Very Danger in mei. In het najaar komt er ook een nieuwe van Tangled Horns aan. Verder nog de eerste full length van de instrumentale stoner band Cavaran! De komende jaren wil ik ook meer inzetten op het live gegeven. Mogelijks komt er dus ook een samenwerking met een festival." - Tom Maene, Polderrecords

 

zaterdag 4 maart 2023, '4AD (Diksmuide, BE) | Foto's: & tekst: John Van de Mergel
Comments


bottom of page