top of page

Fotoverslag| Adia Victoria, Rotonde (Botanique)


Op 29 maart 2019 zag ik haar voor het eerst, mijn eerste concert ook in De Roma, zij het dan in de foyer. Met zo'n 250 fans konden we genieten van een topperformance. Afgelopen zondag waren we met een kleine 100 aanwezig in de Rotonde en wist Adia Victoria opnieuw te overtuigen. Haar interpretatie van de blues komt binnen, stevig binnen. Wanneer wordt dit immense talent ook hier eens degelijk gepromoot zodat méér muziekliefhebbers haar kunnen ervaren? Mij niet gelaten zoals het nu is natuurlijk: lekker intiem en up close, zo hoef ik geen enkel detail te missen. Openen mocht een jong Brussels hip-hop/r&b talent. Ook al is dit niet de muziek die mij raakt, toch maak ik er een punt van ook de opening acts te bekijken en shooten. De jongeman bracht zijn nummers alvast met veel enthousiasme en verraste me toen hij enkele keren zijn elektrische gitaar liet scheuren. Het volledige verslag volgt nog deze week.


Adia Victoria

USEA
 

zondag 19 juni, Rotonde Botanique (Brussel) | Foto's: John Van de Mergel

bottom of page