top of page

Concerttip | ZAZ, De Roma, 27-28-29 juni (UITVERKOCHT!)


De Bretonse Isabelle Geffroy, bij haar fans beter gekend als ZAZ, is een veelzijdige artieste die zich niet wil laten inperken door de grenzen van de Franse taal. Ook in Duitsland, Nederland en andere Europese landen kan ze op een trouwe, groeiende, schare fans rekenen. Haar muziek leent er zich ook bij uitstek toe. Een mengeling van pop, chansons, gipsy- en folkmuziek, gepresenteerd door een mooie ietwat hese stem en een podiumpresence om U tegen te zeggen.


27, 28 en 29 juni 2022, De Roma, Antwerpen


Lees


Drie jaar na de release van Effet Miroir, goed voor platina in Frankrijk, scoort ZAZ opnieuw met haar vijfde studioalbum Isa. De naam van het album komt van ZAZ' echte naam Isabelle en zet meteen de toon voor haar meest persoonlijke werk tot nu toe. Na het duizelingwekkende succes van haar wereldhit Je Veux in 2010, beleefde ZAZ een hectisch decennium. Toen de wereld begin 2020 in lockdown ging, bleek dit dan ook een welgekomen inspiratiebron voor nieuwe muziek.

Voor het album werkte ZAZ samen met de Nederlandse producer REYN. Met hem nam ze de tijd om elk nummer een eigen kleur te geven. Met haar stem die beter klinkt dan ooit, even levendig als ontroerend en altijd in de juiste toon. Met teksten die rechtuit, persoonlijk en intiem, getuigen van een volleerd kunstenaarschap. Isa telt in totaal dertien nummers, waaronder de successingle Imagine.

Bij een nieuw album hoort een nieuwe tournée, die opnieuw de mooiste zalen wereldwijd zal aandoen. ZAZ verliest zichzelf echter niet in grootsheid, ze brengt shows op mensenmaat en dicht bij haar publiek. Zo komt ze terug naar de essentie : de evidentie van een gedeeld moment, een gedeelde emotie. Zo ook de titel van de tournée: ORGANIQUE TOUR.

Betreed in De Roma het universum van ZAZ en ontdek nieuwe facetten van haar kunst, maar laat je evengoed inpakken door de grootste successen : Je veux, On ira, Éblouie par la nuit, Que vendra… Verwacht je aan een zeldzaam spektakel: energiek, positief en genereus. Je verlaat de zaal gegarandeerd met een glimlach, ‘de la joie et de la bonne humeur’, en weet dankzij ZAZ weer dat het goed is om ‘la vie en rose’ te zien.
bottom of page