top of page

Concerttip | You Me At Six - Trix


You Me At Six is en blijft een fenomeen in de poppunkscene. De Britse band startte in 2004 en rolde samen met bands als Thirty Seconds to Mars, Paramore, Fall Out Boy en All Time Low richting wereldoverheersing in een periode van 'pop punk craze'. Maar tig MySpace-pagina's, Vans Warped Tours en uitzinnige fans later staat het vijftal er nog steeds!

Hun nieuwe album 'Truth Decay' komt er weldra aan. Onlangs dropten ze 'NO FUTURE? YEAH RIGHT' met Rou Reynolds van Enter Shikari!


Niemand heeft ooit gezegd dat het leven van een internationale rockster gemakkelijk is, maar The Hunna heeft het er wel vaak zo uit laten zien. Hun krachtige mix van woede en woeste, donkere humor komt duidelijk naar voren in hun losbandige single, 'Trash' van hun gloednieuwe EP Apologies.


Nadat ze de tijd hebben genomen om te creëren en met hun nieuwe, titelloze, vierde album op komst zijn The Hunna open, rauw, rockend en zeggen ze waar het op staat. Hun muzikale angst bruist van kolossale riffs, onweerstaanbare melodieën en opmerkelijke teksten. De groep heeft een waanzinnig toegewijde fanbase die gegarandeerd elk optreden en festivaloptreden tot een niet te missen evenement zal maken.


(bron: Trix)


Info en tickets

Woensdag 22 februari 2023, Trix, Antwerpen

bottom of page