top of page

Concerttip | Voltage Avenue + The Frontiers + Ivyfox Kroepoekfabriek


Op 8 september presenteert de Rotterdamse poppunkband Voltage Avenue hun EP in De Kroepoekfabriek! De band maakt een mix van de pakkende sound van bands als Simple Plan en All Time Low, het moderne geluid van artiesten zoals Machine Gun Kelly en Yungblud, en de intensiteit die doet denken aan bands als State Champs en Anti-Flag. Ze nemen deze avond support mee, die maken we binnenkort bekend!


Voltage Avenue Voltage Avenue is een moderne poppunkband uit Rotterdam. Eind 2019 kwamen Freddy (zanger/slaggitarist), Josh(sologitarist) en Jeff (drummer) voor het eerst bij elkaar. In 2021 werden zij versterkt door Ray-Ray (bassist).

In juni 2021 namen ze hun eerste drie singles op bij Nick Jongejan Music Studios. Deze drie singles zijn geproduceerd door Adrian Delange (Call It Off), gemixt door Nick Jongejan (The Young River) en gemastered door Troy Glessner (oa. NeckDeep, Disturbed).

Met deze namen bracht het Voltage Avenue-kwartet hun eerste muziek tot leven. Voltage Avenue is een combinatie van de pakken de sound van bands als Simple Plan / All Time Low, het moderne geluid van artiesten zoals Machine Gun Kelly / Yungblud en de intensiteit die doet denken aan de bands State Champs en Anti-Flag.


The Frontiers

“We are the fucking Frontiers, so the limits will be reached”

Dit citaat uit hun nummer “Barrier Breached” is iets wat The Frontiers zeker waarmaken. De band staat bekend om hun knallende live act waarin ze graag een feestje bouwen. Voor de jongvolwassenen uit Rotterdam en Eindhoven is er niets beter dan het maken van hun kenmerkende Heavy Rock ‘n’ Roll muziek.

De band bestaat uit brutale frontman, bassist en zanger Tim van den Bogaerdt, snelle leadgitaristen Thijs van der Sluijs (ook bekend als deathmetal leadguitarist van de band Phlebotomized) en Dennis Hoek en stampende drummer Rik Lamers.

Altijd klaar om te spelen, blazen de mannen van The Frontiers iedereen ondersteboven. Oordoppen worden aangeraden, want het volume gaat op elf en het dak gaat eraf!

(Bron: Kroepoekfabriek)


vrijdag 8 september 2023, Kroepoekfabriek (Vlaardingen, NL)留言


bottom of page