top of page

Concerttip | The Pretty Reckless, Poppodium 013Eindelijk, na lang wachten komen The Pretty Reckless weer naar Nederland. Het optreden op Pinkpop afgelopen festivalzomer hebben ze helaas moeten cancelen, maar gelukkig is de band in november te zien in 013.

Hoewel het laatste studioalbum, Death By Rock And Roll, inmiddels alweer anderhalf jaar oud is, kijk er ontzettend naar uit om wat van deze tracks live te horen. Met een duistere vibe en lekkere rock wordt het vast weer een avond om niet te vergeten.


Hun optreden in Utrecht, ik dacht dat het januari 2017 was, zie ik nog altijd als mijn eerste "echte" concertbezoek. Daarom heeft The Pretty Reckless toch wel een speciaal plekje in mijn hart, en na al die tijd luister is nog met regelmaat naar ze. Daarom ben ik persoonlijk heel erg excited om ze na zoveel jaar weer eens live te kunnen aanschouwen.Maandag 7 november, Poppodium 013 Tilburgbottom of page