top of page

Concerttip | The Pale Kokonuts + support act, JH EXPOJH EXPO organiseert dit jaar weer Plectrum, een driejaarlijkse muzikale viering, hoera! Hun laatste editie was volledig uitverkocht. Begrijpelijk, want de organisatie heeft vaak een neus voor talent en exquisite music.


Voor deze editie, weer helemaal hetzelfde. Misschien ben ik biased in mijn mening nu, want het is een samenkomst van mijn hometowns. De Landense band The Pale Kokonuts gaat de aankomst van de lente bezegelen eind deze maand. Zoals alleen zij dat kunnen met hun heerlijke zomerse, funky indie. Ondertussen staan er nog wat extra nummers op het palmares van deze dudes in de vorm van een nieuw album. Deze gaan ze aan een beperkt publiek voorstellen in het hartje van Haspengouw. Ook hebben ze te vieren dat ze nu gesigneerd staan onder het lokale platenlabel Poetwannes Records, dubble the fun dus. De support act die ze meebrengen gaat ook de moeite zijn. Surprise, no surprise, ik mocht al weten wie het wezen zal en ik kan beamen dat het very cool gaat zijn.


Achteraf is er nog tijd en ruimte voor een drankje en een dansje want ze sluiten de avond af met in-house DJ talent.


Tickets zijn enkel de avond zelf aan de kassa te koop en het zijn er maar 100. Hup, hup, met die beentjes en kom gezellig met ons meegenieten van lokaal talent!!!zaterdag 25 maart 2023, JH EXPO (Sint-Truiden, BE)
bottom of page