top of page

Concerttip | The Noise Factory, FabriekspandEen avond vol Noise rock in eigen stad? Daar moest ik niet lang over nadenken!

24 maart 2022 zullen zowel H3ctor, Sister May als The MARS MODEL het Fabriekspand in Roeselare voorzien van een stevig staaltje livemuziek tijdens The Noise Factory.

De waarheid moet gezegd dat ik van alledrie de bands eigenlijk bitterweinig ken.

Hoog tijd om daar verandering in te brengen!


Tot donderdag gasten, ik heb er alvast zin in!Lees:

Een concertavond op een unieke locatie. Noise rock met een twist. Het schone van de vuiligheid naar Roeselare gebracht.

Drie Bands - Live muziek vanuit het Fabriekspand te Roeselare. Laat je verrassen en inspireren door hun muziek.


H3ktor, een 3-koppig geweld uit Oekene (Roeselare) vernoemd naar een hond die boos wordt als de maan overdag te zien is. Eerste EP, ‘Enjoy Your Innocence’, opgenomen met Maes Kristof van ‘Clossed Session Recording studio’ in Roeselare city. Na drie jaar optreden en kindjes maken zonder anticonceptie (dus met resultaat) zochten ze een ontsnappingsroute. Die heeft Dominiek Hoet (King Hiss) geboden. Met deze bebaarde man aan het producers-wiel hebben de piemels van H3KTOR hun tweede EP gemaakt, ‘Sensus’!


Sister May is een Belgische Alternatieve Progrock band uit Roeselare. Gevormd in 2016 en met meer dan 100 shows op de teller staan ze garant voor een sterke live reputatie.Een combinatie van grunge, wave en progressieve rock die zich niet in een hokje laat duwen.

Sound en boodschap snijden door merg en been.


The MARS MODEL ontstond ergens begin 2019. Ze spelen een stijl die best kan omschreven worden als een mengeling van postpunk, dark wave en goth metal...dit gemengd met een uitgesproken dramatische en thematische stem;

2 mini album releases en een resem shows op korte termijn, waaronder een mooie plek op de affiche van sinners day '21, waar de band een indrukwekkende set neerzette.

(bron: The Noise Factory)


Donderdag 24 maart 2022, Fabriekspand, Roeselare

Comments


bottom of page