top of page

Concerttip | The Love + Sha La Lee's - Café CaféHet tweede van het tweedubbel concert van The Love en Sha La Lee's.

The Love komt op 9 juni naar Café Café met een splinternieuwe debuutplaat onder de arm. Sha La Lee's zorgen voor de support.

Na het concert zullen beide bands ook nog zorgen voor de passende plaatjes in het café. Rock'n' Roll, baby!


+++ THE LOVE +++

The Love is het liefdeskind van Bob Belmans , die na jaren de schaduw nu eindelijk in de spotlights treedt. En dat doet hij met gusto. Als een ongelikte Roy Orbison verleidt hij je met zijn zoetgevooisde stem, en smijt hij je vervolgens neer op een smerig bedje van driftige garagerock en gesjeesde jukeboxdeuntjes. Hij wordt geruggesteund door ervaren krachten uit de garage-underground met een verleden in bands als El Guapo Stuntteam, The Sore Losers en The Prospects. Samen namen ze in 1 tumultueus weekend 10 nummers op over leven en liefde. Mei 2023 verschijnt hun debuut ‘Come on and feel the love’ op het legendarische Sounds of subterrania.


+++ SHA LA LEE'S +++

Sha-La-Lee's is een Belgische proto punk/garage rock and roll band met voormalige leden van El Guapo Stuntteam, The Sore Losers, The Spades en Powervice. Ver voorbij hun tienerjaren, bijna doof, rugpijn en terugtrekkende haarlijnen, zijn ze nog steeds te dom om te stoppen... Eind mei 2023 verschijnt een nieuw album met daarop 13 nummers over de gebruikelijke shit: liefde, frustratie, tragedie en leugens. Link Wray, The Sonics, Oblivians, Rocky Erickson, The Deadly Snakes, Chuck Berry, MC5 en Reigning Sound zijn enkele van de bands waar Sha-La-Lee's van hebben gestolen.


(bron: Café Café)


vrijdag 9 juni 2023, Café Café (Hasselt, BE)


Comentarios


bottom of page