top of page

Concerttip | The Interrupters, Poppodium 013Over twee weken nog niks te doen en zin in een feestje? Hier dan een tip van mij: The Interrupters komen samen met The Bar Stool Preachers naar Tilburg. Een avond vol ska-punk om lekker los te gaan.

Op 5 augustus, maar een paar dagen voor het concert, komt het nieuwe album van The Interrupters uit. Dat wordt snel songteksten leren want mijn vermoeden is dat er heel wat nummers van In The Wild gespeeld gaat worden. Dat kan ik echter geen straf noemen, want de vier singles die inmiddels uit zijn klinken weer ontzettend fijn.


"Was er in de 21e eeuw ergens nog ska te horen? Het eens zo populaire genre kreeg weinig voet aan de grond op radio, tv of (grote) festivals. Des te groter was de verrassing toen The Interrupters in 2018 plotseling opdoken in de in de Amerikaanse charts met ‘She’s Kerosene’. Waar kwam dit plotseling vandaan? Uit Los Angeles, aangenaam. Tim Bivona (Transplants, Tim Timebomb en meer), zijn 2 broers en een kei van een zangeres: Aimee Interrupter. En ze maken de meest catchy, up-tempo ska en ska-punk die je hebt gehoord in de laatste 10 jaar. Minimaal. Superstrakke liveband ook. En hoewel de teksten bij vlagen flink politiek kunnen zijn is het echt onmogelijk om niet met een gigantische grijns op je gezicht op en neer te skanken op de gruwelijk catchy tunes van The Interrupters.

Als support komen hun goede vrienden van The Bar Stool Preachers mee. Uitstekende bandnaam, uitstekende recht-uit-het-hart-ska-punk."

(bron: 013)Tickets en info

Zondag 7 augustus 2022, 013 (Tilburg)

Support act: The Bar Stool Preachers
bottom of page