Concerttip | TAZ Youth 2021, een gloednieuw concept


Op vrijdag 6 en zaterdag 7 augustus organiseren een aantal enthousiaste jongeren van ‘TAZ Youth’ een exclusief GRATIS evenement voor jongeren tussen 15 en 26 jaar.

Het evenement zal plaatsvinden in Jeugdhuis OHK, Koninginnelaan 1 te Oostende. Het is een gloednieuw concept dat dit jaar voor de eerste keer van start gaat in Oostende. De hele dag door organiseert Taz Youth unieke activiteiten en op het einde van de dag staan er telkens verschillende concerten op de planning.

Info

 

De concerten


- Vrijdag 6 augustus -


NEVA

Fan van The 1975, Wolf Alice of CHVRCHES? Dan is de band Neva van Belgishe bodem zeker iets voor jou!

Aanvang: 19u


WOLKER Hun inspiratie en vibe sluit aan bij Johann Johansson, Olafur Arnalds en Son Lux. Maar ook indie acts als Alt-J, Thom Yorke of Local Natives. Aanvang: na NEVA


- zaterdag 7 augustus -


Jaidine Deze jonge muzikante uit Gistel brengt naast covers ook enkele eigen nummers. Meer info over de jongedame kunnen we echter niet vinden, dus ... laat jullie net als ons verrassen. Aanvang: 19u.


Kids With Buns Wie nog niet van deze twee gehoord heeft, die volgt de Belgische muziekscene absoluut niet. De winnaars van 'De Nieuwe Lichting' kan je live en up close beleven vanaf 20u.

(Bron: TAZ Youth)