top of page

Concerttip | Sum41, Vorst Nationaal


Een avondje heerlijke poppunk in onze hoofdstad? Yes, please! Op 19 oktober zakt Sum41 af naar het Brusselse Vorst Nationaal, en ze brengen niemand minder dan Simple Plan mee. Het belooft alvast een ge-wel-di-ge avond te worden.


26 jaar carrière en absoluut nog niet van plan om het rustiger aan te doen! Sum 41 kondigt de 'Does This Look All Killer No Filler Tour' aan, een reeks concerten ter ere van hun eerste twee cultalbums. Hun landgenoten Simple Plan zullen hen vergezellen als special guests op deze jubileumtournee. Aanschouw ze op het podium in Vorst Nationaal op woensdag 19 oktober 2022!


Op de 41ste dag van de zomer van 1996 wordt Sum 41 geboren in Ajax, Ontario. De vier jonge Canadezen tekenen al snel bij Def Jam, dat verleid wordt door hun humor en energieke liveshows, en worden zo de eerste rockband die bij het hiphoplabel tekent. Hun debuutalbum, 'All Killer No Filler', komt uit in 2001 en vangt de tijdsgeest met een geluid dat punk, metal en hip-hop mixt met een vleugje Jackass-humor. De singles 'In Too Deep' en 'Fat Lip' halen de hitlijsten en worden klassiekers voor een hele generatie. In 2002 gooit Sum 41 opnieuw hoge ogen met hun tweede album 'Does This Look Infected?', met daarop de nummers 'Still Waiting' en 'Hell Song', waarmee hun status als een van de toonaangevende bands in de skate punk scene wordt verstevigd. Tot op heden omvat hun succesvolle carrière niet minder dan 7 albums, meer dan 15 miljoen verkochte platen wereldwijd en een Grammy nominatie. Op deze tour zal Sum 41 vergezeld worden door special guests Simple Plan. Met legendarische hits als 'I'd Do Anything', 'Welcome to My Life' en 'I'm Just A Kid', meer dan 10 miljoen verkochte platen en meer dan een miljard streams over alle platforms, heeft Simple Plan zijn sporen verdiend. Mis deze uitzonderlijke poppunkavond op 19 oktober 2022 in Vorst Nationaal niet!

(Tekst door Vorst Nationaal)


Woensdag 19 oktober 2022, Vorst Nationaal BrusselComments


bottom of page