top of page

Concerttip | Submit Fest presents Dropout Kings, BaroegSubmit Fest 2022 is nog maar net geweest, maar de volgende Presents show van de Rotterdamse organisatie staat alweer klaar! Op dinsdag 12 juli presenteert Submit Fest het Amerikaanse Dropout Kings met support van het Nederlandse Frontstreet in Baroeg in Rotterdam!

Wat krijg je als je hiphop lyrics mixt met djent riffs en metal vocals? Een trap metal explosie genaamd Dropout Kings! Zowel debuutalbum AudioDope, met tracks als Something Awful, Going Rogue en Scratch & Claw, en opvolger GlitchGang, met o.a. Virus of I Ain’t Depressed (feat. Hacktivist), hebben inmiddels miljoenen streams op de teller. Onlangs bracht Dropout Kings de nieuwe single Hey Uh uit en werkten ze samen met (hed)P.E. aan een split ep, waarvan de single Bartender inmiddels uit is. De Amerikaanse trap metalband komt dit jaar voor het eerst naar Europa en maken tijdens deze tour een door Submit Fest gepresenteerde stop in Baroeg in Rotterdam. Dit mag je niet missen!

Opener van de avond is het uit Lelystad afkomstige Frontstreet! De band brengt een mix van (nu-)metal, rap en elektronische sounds en speelden eerder al een vette show tijdens Submit Fest in 2019. Frontstreet deelde al het podium met bands als Crazy Town, Hollywood Undead, Limp Bizkit en openden onlangs nog voor Ice Nine Kills in een uitverkochte 013. De band maakte ook onderdeel uit van Popronde 2021 en werkte voor de single F.R.E.E. (2020) al met Adam van Dropout Kings. Come out early!


Dinsdag 12 juli 2022, Baroeg, Rotterdam


bottom of page