top of page

Concerttip | Stef Kamil Carlens & The Gates of Eden play Bob Dylan - Ancienne Belgique


Ik heb me in mijn leven al te vaak van held vergist. De foute vrouw aanbeden en de juiste trein gemist. Maar van één ding ben ik zeker en verdedig ik beslist, er is op deze wereld slechts één wereldartiest. Hij kan soms grondig zeuren, zonder zin en zonder toon maar zelfs dat zinloos zeuren vind ik buitengewoon.

Bovenstaande woorden komen niet uit mijn pen maar uit die van Frank Vanderlinden en Jan De Smet. Hopelijk nemen ze mij deze quote niet kwalijk.

Maar Bob Dylan dus ... Dylan is de maizena die generaties met elkaar verbindt. Ik leerde deze Grote Poëet immers kennen dankzij de platencollectie van mijn pa.

Alhoewel ik soms de indruk heb dat generatieoverschrijding een beetje éénrichtingsverkeer is. Pa moest op zijn beurt immers niets hebben van Slayer of Metallica en mijn eigen kinderen beschouwen Dylan als een neuzelende bompa.

Soit, ik hou van Dylan en schaam mij daar niet voor. Ik hou ook zielsveel van Stef Kamil Carlens en daarom kan u mij op 5 maart aantreffen in de AB


zondag 5 maart 2023bottom of page