top of page

Concerttip | Status Quo, 013Op maandag 21 november kunnen we genieten van een optreden van Status Quo in 013, Tilburg. Inmiddels is er van de originele bezetting van de band niet meer veel over maar daarvoor zijn wel een aantal ijzersterke muzikanten terug gekomen.


Niet veel rockbands kunnen terugkijken een langdurige en rijke carrière als Status Quo. De Britse band werd opgericht in de jaren 60 en kreeg in de jaren 70 immens succes met nummers als 'Whatever You Want', 'Rockin All Over The World' en 'In The Army Now'. De absolute hoogtijdagen van de groep lagen ongetwijfeld in de jaren zeventig, maar Status Quo heeft live altijd garant gestaan voor grote feestfestijnen. Wat wil je ook, met zoveel hits. In Nederland zijn de Britten nog steeds graag geziene gasten en verkopen ze zonder al te veel moeite grote zalen uit.


In september 2019 bracht de band hun meest recente album Backbone uit, dat binnenkwam op nummer 28 in de Nederlandse album tot 100, diezelfde maand stond de band twee heer op Live in Hyde Park.


Bron: 013, Tilburg


Maandag 21 november, 013 Tilburg


Comments


bottom of page