top of page

Concerttip | Stand Atlantic, Dynamo


Op vrijdag 16 juni komt pop-punk explosie Stand Atlantic naar Dynamo voor een show in de Mainstage! Beauty School Dropout en Redhook komen mee als support voor de avond.


Stand Atlantic

In 2019 stond Stand Atlantic nog voor een uitverkochte Basement, waar het publiek volledig uit hun plaat ging. In juni komt de band from down under dat gladjes overdoen met een upgrade naar de Mainstage. Sinds hun laatste bezoek aan Dynamo hebben ze twee nieuwe albums uitgebracht; “Pink Elephant” uit 2020 met iconische nummers als Blurry en Hate Me (Sometimes), en het meest recente album “F.E.A.R” dat uitgebracht werd in 2022 met o.a. molotov [OK] en een samenwerking met nothing,nowhere genaamd deathwish.


Beauty School Dropout

Pop rock band Beauty School Dropout combineert harde gitaartonen en stampende drums met hun catchy pop sound, maar dat weerhoudt de band er niet van om trouw te blijven aan hun tijdloze en herkenbare teksten. Het tweede album “We Made Plans & God Laughed” is uitgebracht onder het nieuwe label Verswire, wat opgericht is door Mark Hoppus, Pete Wentz en Sherry Saeedi, en een mengelmoes is van alle iconische invloeden in mainstream rockmuziek.


Redhook

Alternatieve rockband RedHook is afkomstig uit Sydney, Australië en werd opgericht in 2017. Eerder verzorgde RedHook al support bij show van Stand Atlantic, maar ook The Amity Affliction, Hands Like Houses, Bad Wolves en Three Days Grace. De band brengt in april 2023 hun debuutalbum “Postcard from a Living Hell” uit. Zelf omschrijft het viertal hun muziek als “schreeuwende rap rock electro pop mutants”. Benieuwd hoe dat precies klinkt? Check dan zeker hun muziek en kom naar de show!

(Bron: Dynamo )

Tickets & info Vrijdag 16 juni 2023, Dynamo (Eindhoven, NL)Comments


bottom of page