top of page

Concerttip | Son Mieux, 013


Op 22 mei vinden we de energieke band Son Mieux in de 013 in Tilburg. Deze show is een onderdeel van de tour ter promotie van het nieuwe album dat afgelopen december is verschenen. De band heeft afgelopen jaar verschillende singles online gezet waaronder de singles 'Drive', 'Can't Get Enough' en de EP 'The Mustard Seeds (pt.1).


Son Mieux de zeskoppige band rondom singer/songwriter Camiel Meiresonne. Eerder bestormde hij het podium met Soul Sister Dance Revolution en All Missing Pieces. Daarna was het tijd voor een soloproject voor Camiel en dat resulteerde in de band Son Mieux. De EP 'Vice Versa' en het debuutalbum 'Faire de Son Mieux' geven een goed beeld van de warme en fijne melodieën van de band. Als je de nummers van de band voor het eerste luistert klinken ze rustig en zomers. Maar na een paar keer luisteren hoor je hoe dansbaar de nummers zijn. De shows van Son Mieux zijn vol energie, hierin vallen de dansjes van frontman Camiel zeker op maar ook de rest van de band staat niet stil op het podium.


Support komt van de eveneens Haagse band Niko. Verwacht bij Niko solide rockdeuntjes die hinten naar de extravagante seventies en de poppy jaren nul


(Bron: 013)

zondag 22 mei 2022, 013 Tilburgbottom of page