top of page

Concerttip | Simple Plan + guests - De RomaSinds de jaren 2000 is Simple Plan één van de meest geprezen pop-punkbands uit Canada. Met hun nieuwste album Harder Than It Looks op zak én special guests Mayday Parade en State Champs zet het kwartet in februari 2024 De Roma op zijn kop. 

Een carrière hebben van meer dan twintig jaar én relevant blijven, is verre van een 'Simple Plan' voor een band. Dankzij de ongelooflijke energie die ze op het podium brengen is Simple Plan er met verve in geslaagd. Met legendarische hits als Perfect, I'd Do Anything, Welcome to My Life en I'm Just A Kid, meer dan tien miljoen verkochte albums en meer dan een miljard streams op alle platformen, kan Simple Plan spreken van een feilloos afgelegd parcours.


In 2022, zes jaar na Taking One for The Team, brengt Simple Plan zijn zesde studioalbum uit. Harder Than It Looks markeert een keerpunt voor het kwartet uit Montreal. Het album respecteert de pure tienervreugde die gecodeerd staat in het DNA van Simple Plan én slaat tegelijkertijd de brug naar een nieuwe toekomst, met nummers als The Antidote, Ruin My Life (feat. Deryck Whibley) en Wake Me Up (When This Nightmare's Over). Live is Simple Plan een band op zijn hoogtepunt. Verwacht je in De Roma aan een explosieve show boordevol hits én nieuwe nummers.  


(Bron: Live Nation)


Woensdag 7 Februari, De Roma (Antwerpen, BE)bottom of page