top of page

Concerttip | RRRAGS + BEESUS + THE SLICES, JH SoJo



Het bericht ging ongeveer als volgt; "Sinitta, dit moét ge gaan kijken want het is stoner rock, psychedelische dingen, beetje blues en zelf wil ook graag gaan kijken want it's been ages!". Dit bericht las ik enkele dagen terug van onze hoofdredacteur dus stuurde ik meteen een mail naar't werk want 11 februari ga ik 's avonds zeker en vast niet van dienst zijn. De plannen zijn om stevig te gaan headbangen in goed gezelschap mét vies harde muziek.

Korte voorstelling van de bands. RRRAGS bijt de spits af met een try-out van hun nieuwe album dat dropt in april. We verwachten ons aan een eclectisch avontuur. Spannend.

BEESUS zijn stoners uit het zuiderse Italië. Laten we het poepsimpel houden; Italianen weten wat goed is. Ik vertrouw op neusje van de zalm stoner rock.

The Slices zijn een lokale band uit 't Leuvense die al lange tijd ass-kicken. Dus de perfecte closing act met stevige blues. Nice!


Final leverage om u te overtuigen, Which Mountain? zit achter dit evenement. Da zijn die van Down The Hill. Ge weet wel, da ongelofelijk goed festival van in vorige zomer waar enkel zot goeie muziek te horen was. Dus we gaan stevig genieten met z'n allen. Leuk!!!!


zaterdag 11 februari 2023, JH SoJo (Leuven, BE)



bottom of page