top of page

Concerttip | Resolve, Cane Hill, e.a. - De HellingBereid je voor op een dikke metalcore package, want op zaterdag 25 mei staan er maar liefst vier keiharde bands op het podium in De Helling in Utrecht. Met Resolve, Cane Hill, Acres en Half Me op het programma belooft dit een hele vette avond te worden!


Het Franse viertal Resolve staat voor strakke riffs, zo nu een dan een catchy refrein en een mix van hardcore, poppunk en electronica. In 2023 bracht de band het album Human uit en in De Helling heb je de kans om los te gaan op de nummers van o.a. dit album! Het Amerikaanse Cane Hill is inmiddels binnen het nu-metal/metalcore genre geen onbekende meer. Een moderne djenty metalcoresound met invloeden van bands als Korn, Cane Hill is een band die je deze avond niet mag missen.


Acres begon ooit als een screamoband, maar na jarenlang touren met een groep Duitse doomheads werden hun songs vuiger en vuiger. De intense post-hardcore van de Britse band knalt bijna uit elkaar van de rauwe emotie.Het Duitse Half Me bestaat nog niet zo lang, maar is één van de sterkere nieuwere bands binnen het metalcore genre. Binnenkort staan ze nog op Submit Fest in Rotterdam, in mei gaan ze dan op tour met Resolve. Verwacht een intense mix van hardcore en nu-metal, vol brute riffs, weirde geluidssamples en snijdende vocals.


Zaterdag 25 mei 2024 - De Helling (Utrecht, NL)Commentaires


bottom of page