top of page

Concerttip | Raven Called Sin, Reformist en Tigerknife in CAPSLOCEen portie progressive metalcore in Capelle a/d Ijssel! A.s. zaterdag staat er een toffe avond in CAPSLOC op de planning met drie bands van eigen bodem: Raven Called Sin, Reformist en Tigerknife.

Raven Called Sin grijpt met zowel de teksten als ook de muziek de luisteraar bij de strot. Er wordt een wall of sound gecreëerd door de staccato grooves en progressieve drum beats. Daar bovenop worden de wervelende gitaarmelodieën, grommende bas riffs en getergde vocalen losgelaten. Een aanrader voor fans van bands als Born of Osiris, Monuments, Periphery, Architects en Volumes! Het uit Eindhoven afkomstige Reformist brengt een moderne mix van metal, geïnspireerd door bands als Whitechapel, Novelists, Humanity’s Last Breath, Periphery en Meshuggah. Eerder dit jaar bracht de band hun debuut EP ‘Reform, Rebuild’ uit, vol vette grooves, brute riffs, duistere grunts afgewisseld met clean vocalen!
Hardcore/metalband Tigerknife uit Rotterdam mag de avond openen en staat voor groovy riffs, breakdowns, krachtige lyrics en een energieke show.Tickets en info Zaterdag 9 oktober, CAPSLOC (Capelle aan den Ijssel)Comments


bottom of page