top of page

Concerttip | Psychonaut + Cobra The Impaler + H I R O + Divided, De ZwerverBekend en minder bekend geluid in West-Vlaanderen!

Op zondag 24 april is De Zwerver in Leffinge de plaats waar je moet zijn als je een avond vol stevige livemuziek wil meemaken.

Nu concerten weer stilaan op gang komen, wil ik uiteraard genieten van alle kansen die ik krijg om een optreden mee te pikken. (Hebben we dat niet te lang moeten missen?)

Psychonaut, Cobra The Impaler, H I R O en Divided zullen ons die avond vast en zeker voorzien van wat muzikaal genot! Iets om naar uit te kijken!Lees

Divided kennen we van de finale van het VI.BE kansenparcours Sound Track 2019, waarop ze zich tot één van de laureaten wisten te kronen. Het is een vierkoppige West-Vlaamse band die in hun muziek een mooi evenwicht brengt tussen genres als post-rock, hardcore en sludge-metal. In april stellen ze hun debuut-EP voor.


H I R O is een gloednieuwe metalband met roots in Oostende en Brugge. Hun eerste single ‘Cyclothemia’ droppen ze op 4 februari, gevolgd door ‘Polarize’ in maart en hun eerste EP ‘HIRØ’ op 1 april. “H I R O… A creative antidote… Where progressive rock, psychedelic metal, inspired songwriting and intense lyrics collide.”


Cobra The Impaler. Dit vijftal met o.a. Ace Zec (drums) in zijn rangen combineert elementen van groove en trashmetal met heavy riffs, messcherpe vocale uithalen en aanstekelijke refreinen.


Psychonaut is een Mechels post-metal trio dat uiteenlopende heavy invloeden combineert, van Led Zeppelin, tot Tool en Amenra. Na hun lovend onthaalde debuutalbum ‘Unfold The God Man’ ontplooiden ze zich tot een wervelende live-machine.Zondag 24 april 2022, De Zwerver, LeffingeComments


bottom of page