top of page

Concerttip | Normandie, Dynamo Eindhoven


Viermaal scheepsrecht? Wij hopen van wel! Eigenlijk kwam de band samen met Hands Like Houses naar Dynamo, bracht Corona roet in het eten. Daarna gingen zowel de plannen voor het voorjaar als het najaar niet door, maar we geven niet op! Normandie komt namelijk op zaterdag 14 mei naar de Mainstage van Dynamo.


NORMANDIE

De Zweedse heren van Normandie zijn graag geziene gasten bij ons in Dynamo. Zeker als ze met nieuwe muziek op de klippen komen, zoals nu het geval is met het album “Dark & Beautiful Secrets”. De melodische post-hardcore band toert als een malle en deelde het podium met Yellowcard, Memphis May Fire en Crossfaith. Nu eindelijk weer in Dynamo, en wij hebben er zin in.

normandieofficial.com


OUR HOLLOW, OUR HOME

Drie keer eerder stond Our Hollow, Our Home in onze zaal: de laatste keer tijdens Never Say Die Tour 2019. In 2021 bracht de band uit Southampton het album “Burn In The Flood” uit, met daarop een feature van Crystal Lake zanger Ryo Kinoshita.

www.ourhollowourhome.co.uk


LED BY LANTERNS

Opnieuw komt Led By Lanterns mee naar Eindhoven met Normandie! In 2019 was de band eerder te gast in het voorprogramma van de Zweedse band. Met het nieuwe album “Paralysis” dat in 2022 uitkwam, is de Britse band uit opnieuw van de partij!

(bron: Dynamo)


Zaterdag 14 mei 2022, Dynamo Eindhovenbottom of page