top of page

Concerttip | Mantah + Three Times Royal, Club de BNadat gitarist Bart Vandeportaele in 2018 Spoil Engine verliet, focuste hij zich op het schrijven van nummers in zijn thuisstudio, no holds barred! Samen met zanger Sven Herssens (Fields of Troy) sleutelde hij aan de sound die ze wilden neerzetten: heavy, pounding, met pakkende, gevarieerde vocals and melodieën.

In de lente van 2020 vervoegden Bert Nauwynck (Diecast Unit), Lothar Ryheul (Fields of Troy) en Dennis Wyffels (Lethal Injury / Bloodrocuted) het project and heilepen mee de songs naar een hoger niveau te stuwen.

Op zaterdag 29 oktober is het dan zover: Mantah stelt hun debuutalbum voor in Club de B en dat met niemand minder dan Three Times Royal als special guests.


Three Times Royal, een band uit L.A.? De link is snel duidelijk: frontvrouw Iris Goes verliet nog maar net Spoil Engine om samen met Mayson Ivy en Willa Rose Ashley een eigen nieuw project op te zetten. Hun eerste single is net verschenen en o.a. door ons hartelijk ontvangen.


De aftrap wordt gegeven door Secondhand Saints.


zaterdag 29 oktober 2022, Club de B (Torhout, BE)Comments


bottom of page