top of page

Concerttip | Lari Basilio Trio - Poppodium BoerderijGuitar superstar’ Lari Basilio wordt geprezen om haar melodieuze spelen uitzonderlijke techniek. Lari, die Andy Timmons en Paul Gilbert tot haar belangrijkste invloeden rekent, is dan ook een van de meest opwindende namen in de instrumentale muziek op dit moment.

Geboren in een muzikaal gezin in São Paulo, Brazilië werd zij op zeer jonge leeftijd verliefd op de gitaar. Haar talent bracht haar al op hetzelfde podium als Keb 'Mo' en Quinn Sullivan (Samsung Best of Blues Festival) en ze werd in 2019 uitgenodigd door Joe Satriani om deel uit te maken van de G4 Experience. Bovendien heeft deze dame een gitaar op haar naam staan: een van de meest succesvolle signature modellen van Ibanez, naast die van Steve Vai en Joe Satriani, is haar LB1. Op haar meest recente album Your Love (aug. 2022) werkt Lari opnieuw samen met Vinnie Colaiuta, bekend van oa Frank Zappa, Joni Mitchell en Sting, bassisten Leland Sklar (James Taylor, Phil Collins, Toto) en Sean Hurley (Paul Stanley's Soul Station) en toetseniste Ester Na. Ze wordt bijgestaan door Poliana Magalhaes op bas en Lucas Bidran op drums.

Support: Mark Bogert Band

Gitarist Mark Bogert, een van de grootste muzikale talenten van Nederland, verzorgt met zijn band het support. Mark is bekend van Knight Area en de rockopera Magoria.

(Bron: Poppodium Boerderij)


Info en tickets

Donderdag 16 Maart 2023, Poppodium Boerderij (Zoetermeer, NL)bottom of page