top of page

Concerttip | LANDROVERS, De Spot Middelburg & N9 EekloLANDROVERS is het grensverleggend muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee poppodia aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens.


Eind 2019 waren de eerste edities van Landrovers: De Nederlandse Danny Vera en New Cool Collective in N9 in Eeklo en The Bony King of Nowhere en Stef Kamil Carlens in De Spot in Middelburg. Hoewel Corona het project aan de noodrem deed trekken. Was het project nog niet ten einde. Het Zesde Metaal zou nog naar De Spot in Middelburg afreizen en Tim Knol & the Blue Grass Boogiemen komen nog naar N9. In februari is het dan eindelijk zo ver!

Vanuit De Spot en N9 rijden er bussen naar de concertzaal. Voor het concert in de Spot rijden er dus bussen vanaf N9 (en andersom) Een écht schoolreisje dus! Deze bustickets zijn samen met de toegangstickets te koop via de website van de concertzaal.


Tim Knol & the Blue Grass Boogiemen

Tim Knol heeft zijn liefde voor bluegrass en countrynooit onder stoelen of banken gestoken.

In het voorjaar van 2019 bracht hij, samen met zijn vrienden van Blue Grass Boogiemen, het album ‘Happy Hour’ uit. Een gouden combinatie!

Info en tickets

Vrijdag 4 februari 2022, N9 Eeklo


Het Zesde Metaal

Na enkele eerdere passages - zowel solo als met band - komt Wannes Cappelle met zijn Zesde Metaal terug naar De Spot. Stevige rockplaten en ingetogen indiefolk in Vlaams dialect over liefdevolle verwondering, uiteenlopende fascinaties en misères - van wielersportdagen tot vluchtelingenproblematiek.

Info en tickets

Vrijdag 18 februari 2022, De Spot Middelburgbottom of page