top of page

Concerttip | Lamb of God & Kreator - Ancienne Belgique


Deze concerttip plaatsten we enkele weken geleden al eens. Ik zei er toen bij dat we er wel zeker van waren dat niets deze bands zou tegen houden om eind november de AB plat te bombarderen.

Helaas, helaas, door onvoorziene omstandigheden moet de tournee nog maar eens een keertje worden opgeschoven. Het bombardement staat nu gepland voor 28 februari 2023.

Lamb Of God staat er voor gekend steevast een stevig feestje te bouwen met hun brute thrash/death metal/metalcore. Op 7 oktober verscheen hun jongste album, Omen.

Ook het Duitse Kreator is zo'n band die niet op hun lauweren willen gaan rusten. Niet minder dan 40 (!!) jaar lang reeds zijn ze één van de topbands uit de Teutonic thrash metal scene en met hun jongste album Hate uber Alles, bewezen ze nog steeds vol vuur en furie te zitten.


De oorspronkelijk geplande support acts Thy Art Is Murder en Gatecreeper zullen er jammer genoeg niet bij zijn. Zij worden vervangen door Municipal Waste.

Dit concert was reeds lang uitverkocht. Door dit nieuwe uitstel zullen er helaas wel enkele mensen zijn die hun ticket jammer genoeg van de hand zullen moeten doen. Dus houd ticketswap en de AB wachtlijst in de gaten.


Tickets en info

dinsdag 28 februari 2023bottom of page