top of page

Concerttip | Lamb of God & Kreator - Ancienne Belgique
Het leven loopt nu toch al even terug z'n (nieuwe) normale gangetje, maar er moeten nog steeds een aantal evenementen ingehaald worden.

Lamb Of God zag zich vorig jaar nog genoodzaakt hun State of Unrest tour uit te stellen omwille van de pandemie. Nu zijn we er wel zeker van dat niets hen zal tegenhouden om op 30 november de AB plat te bombarderen.

Lamb Of God staat er immers voor gekend steevast een stevig feestje te bouwen met hun brute thrash/death metal/metalcore. Op 7 oktober verscheen hun jongste album, Omen.

Ook het Duitse Kreator is zo'n band die niet op hun lauweren willen gaan rusten. Niet minder dan 40 (!!) jaar lang reeds zijn ze één van de topbands uit de Teutonic thrash metal scene en met hun jongste album Hate uber Alles, bewezen ze nog steeds vol vuur en furie te zitten.

Zaten oorspronkelijk niet in het tourpakket maar werden door de reorganisatie toch nog aan de affiche toegevoegd: de Australische deathcoreformatie Thy Art Is Murder en de Amerikaanse deathmetalband Gatecreeper.


woensdag 30 november 2022

Comments


bottom of page