top of page

Concerttip | Kataklysm + Flashgod Apocalypse + support - Patronaat HaarlemDeath metal gigant Kataklysm is terug! Met hun 15e studioalbum, “Goliath,” zijn ze klaar om te bewijzen waarom ze de onbetwiste reuzen van het genre zijn. Met bijna drie decennia aan ervaring zullen ze je meeslepen in een draaikolk van verpletterende riffs, donderende drums en meedogenloze vocalen. Met Fleshgod Apocalypse en Stillbirth als supports is dit een death metal package waar je U tegen kan zeggen.

Niet veel bands hebben bereikt wat Kataklysm heeft bereikt in de loop van hun lange en rigoureuze carrière, maar wat hen echt onderscheidt van de massa is het bekijken van de wereld door eerlijke ogen en het creëren van het perfecte muzikale landschap om het te beschrijven. Met dit nieuwe album geeft Kataklysm een onschuldig maar agressief album in een tijd van zoveel onzekerheid.


Fleshgod Apocalypse is een Italiaanse symfonische deathmetalband. De groep, opgericht in 2007, woont in Perugia en heeft momenteel een contract bij Nuclear Blast. Ze hebben vijf full-length albums uitgebracht.


(Bron: Patronaat Haarlem)


Info en tickets

zaterdag 24 februari 2024, Patronaat (Haarlem, NL)bottom of page